vivio

Alla inlägg under januari 2011

Av vivio - 24 januari 2011 11:46


Först: Tåget var inställt på vägen till falun så vi fick vänta i en och en halv timme på att nästa skulle gå. Sen så hade vi ju inte några sittplatser på det tåget så vi fick stå upp hela resan dit och tåget var fullt. Sen tar det ju en stund att gå till skolan där vi skulle bo så när vi väl var framme så var alla jätte trötta. 
Sen så tränade vi nästa dag. Hann köra tre tumbling varv innan jag failade och gjorde mig illa.
PÅ kvällen lekte vi "amöba" (en askul lek!) och gjorde en sång till våra tränare (Linda, Malin, Niklas och Simon.) Efter det var det dags att sova.
Klockan tre på natten/morgonen gick inbrottsalarmet och alla var förvirrade. Tränarna sov fortfarande när det hände så vi fick gå in och väcka de. Det tjöt väldans högt och efter det hade slutat så började brandalarmet. 
Sjukt.
Men som tur var så åkte man ju med världens bästa lag som stöttade alla så att ingen skulle behöva vara rädd. Det slutade sedan efter ett tag och alla var fortfarande förvirrade och somnade inte förrän klockan var runt fyra, fem. Sen gick vi alla upp vid sju och vi var väldigt trötta. Sen var det bara att kötta! 
Jag gjorde illa mig ytterligare men som tur var så var det i slutet. 
På vägen hem sedan hände ju ungefär samma sak.
TÅGET VAR INSTÄLLT! 
Och tränarna kom inte fram till SJ och alla var trötta efter träningspasset och ville bara hem. Vi satt på perrongen länge och irriterade. Alla trodde vi skulle vara tvungna att sova på perrongen. När tränarna väl fick tag på någon så sa de att det skulle komma en buss. Det skulle ta ungefär fem timmar hem med bussen men alla var bara glada om de kunde komma hem överhuvudtaget.
Under tiden så gick alla och köpte godis, men när vi kom tillbaks så kom det ingen buss.
Alla blev ledsna och ännu mer irriterade. Men vi åkte sedan med tåget till gävle och sedan tog vi x2000 hem! ... VI hade inga biljetter men vi kom iaf hem.
Nästan alla lärde sig nya volter och de flesta körde dubbelsalto både på uppställningen och tumbling! :D 
... Jag är lite småförkyld och slapp skolan idag. Har ont överallt och är så seg i huvudet. Men ska gå till skolan imorgon.

Först: Tåget var inställt på vägen till falun så vi fick vänta i en och en halv timme på att nästa skulle gå. Sen så hade vi ju inte några sittplatser på det tåget så vi fick stå upp hela resan dit och tåget var fullt. Sen tar det ju en stund att gå till skolan där vi skulle bo så när vi väl var framme så var alla jätte trötta. Sen så tränade vi nästa dag. Hann köra tre tumbling varv innan jag failade och gjorde mig illa.PÅ kvällen lekte vi "amöba" (en askul lek!) och gjorde en sång till våra tränare (Linda, Malin, Niklas och Simon.) Efter det var det dags att sova.Klockan tre på natten/morgonen gick inbrottsalarmet och alla var förvirrade. Tränarna sov fortfarande när det hände så vi fick gå in och väcka de. Det tjöt väldans högt och efter det hade slutat så började brandalarmet. Sjukt.Men som tur var så åkte man ju med världens bästa lag som stöttade alla så att ingen skulle behöva vara rädd. Det slutade sedan efter ett tag och alla var fortfarande förvirrade och somnade inte förrän klockan var runt fyra, fem. Sen gick vi alla upp vid sju och vi var väldigt trötta. Sen var det bara att kötta! Jag gjorde illa mig ytterligare men som tur var så var det i slutet. 
På vägen hem sedan hände ju ungefär samma sak.TÅGET VAR INSTÄLLT! Och tränarna kom inte fram till SJ och alla var trötta efter träningspasset och ville bara hem. Vi satt på perrongen länge och irriterade. Alla trodde vi skulle vara tvungna att sova på perrongen. När tränarna väl fick tag på någon så sa de att det skulle komma en buss. Det skulle ta ungefär fem timmar hem med bussen men alla var bara glada om de kunde komma hem överhuvudtaget.Under tiden så gick alla och köpte godis, men när vi kom tillbaks så kom det ingen buss.Alla blev ledsna och ännu mer irriterade. Men vi åkte sedan med tåget till gävle och sedan tog vi x2000 hem! ... VI hade inga biljetter men vi kom iaf hem.
Nästan alla lärde sig nya volter och de flesta körde dubbelsalto både på uppställningen och tumbling! :D ... Jag är lite småförkyld och slapp skolan idag. Har ont överallt och är så seg i huvudet. Men ska gå till skolan imorgon.


Av vivio - 19 januari 2011 20:55

Ser att det är folk som checkar min blogg varje dag fortfarande. Tack för det. :D 

Aja, ramlade i trappan idag. :_: "&¤(")%(&¤!?/!!

Det gjorde über ont för jag slog i pannan så nu dunkar hela huvudet. 

*suck*

Jag, var hemma hos Leia idag. Vi firade Henrik på hans namnsdag.

  


det är han som står med en jätte fin basker på huvudet.


Imorgon har jag bestämt mig för att hitta en hatt. En fin hatt.

(Hemma såklart)

Har piano imorgon, småtjejer och egen träning. Måste hinna packa efter det. Och sen så ja... ska jag åka skridskor på fredag. Lol.

Well well.. 

Jag har fått en ganska bra start på min termin. Måste redovisa fett mycket imorgon bara.. *host*

Och sen så måste jag väl... försöka... redovisa... matten nästa vecka.

Och och..  jag känner mig stressad. Fan.

Vi har kurs just nu som jag hatar~~ biologi är inte mitt starka ämne direkt. MAAAAJS.

Det är ganska svårt faktiskt, itne lätta frågor. Ska vara inlämnat på fredag så imorgon måste jag lägga på en växel, plugga, lyssna på musik och plugga ännu mer. Har inte tid för att slöa!

Så, ska typ stänga av datan nu. Eller snart, för måste sova.

Och orka hela dagen imorgon. Punkt slut.

Tack och hej.

Skriver inte mer på ett tag i guess.

  

tbx

Av vivio - 16 januari 2011 21:49

men mår fortfarnade inte bra, mår illa och har ont i huvudet.

Aja, nya msn är jätte annorlunda!
Ser jätte coolt ut ju!

Det var det jag ville få fram.

TACK OCH HEJ. 

Av vivio - 15 januari 2011 22:04

Okej. Jag tuppade typ av när jag chattade med leia på skype. Fuck. Vaknade av att rummet skakade, och att jag mådde illa. Mår fortfarande illa och det känns som om jag ska spy eller något. Fan, jag önskar jag kunde gråta, kanske känns bättre. Men jag orkar inte försöka. Vi har gäster hemma och jag kan inte bara gå ner och säga till mamma: "Jag tuppade av ett tag, sen när jag vakna så skakade hela rummet och jag mådde illa. Mår fortfarande illa. Jag tror inte jag mår så bra." Helt random? Nej, gud vad fail. Men, jag önskar jag skulle kunna försvinna ett tag så att jag skulle slippa den här jäkla känslan. Inte kul kan jag säga. inte kul alls. Mår skit. tror det är från allt mitt pluggande. Har jobbat typ tre dagar i rad typ hela dagarna i guess. Men jag tror iaf inte det är DET. Så, fuu.

Av vivio - 15 januari 2011 19:53

Tittade nyss på den animen och den är über bra!

ÄLskar striderna och älskar hela animen. DEN ÄGER DIG HÅÅÅÅÅÅÅRT. nejmen tittade på animen på japanska x'D Alltså, ingen engelsktext xd fattade ganska mycket för de agerar ju osv, men typ bara några få ord som de sa x'D

HOHO!!

Animen är svår att hitta, men om ni vill veta vart så hittade jag den på yt. Och om ni inte hittar den så kontakta mig. :)


                              


bilderna är tagna från GOOGLE och animen själv!

ett utav soundtracken i animen som jag blev förälskad i! 

Lyssnar på alla soundtracken nu, de är helt underbara!

Av vivio - 15 januari 2011 18:02

Av vivio - 15 januari 2011 17:35

jag fick en känguru xD

och 100:- *w*

har redan en sån känguru men två skadar ju inte, eller hur? *w*

Hoho!

Love it.

Eller.

JOOOOOO!

HOOHO :D

lägger upp bild sen. tog med kameran

Av vivio - 15 januari 2011 17:14

Nu är gästerna här = Kan inte göra ett videoinlägg eftersom fett awkward att typ... ja... och de är där... eller mjo.. och prata random... för sig själv.

Mysko.

Aja!

Nu vill jag ju göra ett videoinlägg O3O fail...

Meeeeeeeep.

Aja, har lust att spela något. Bara för att mitt headset fungerar, men har typ ingen lust att spela online om inte jesper spelar med mig xD

Fett awkward för alla tror jag är en random snubbe x'D 

Presentation


Hej!
Mitt namn är Hanna och jag är 13år. :)
I den här bloggen så skriver jag om lite allt möjligt!
Hoppas ni kommer följa mig! :) ♥

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok :D

Rösta här!

Vad tycker ni om min blogg?
 Bra
 Jättebra!
 Helt okej
 dålig!

Ovido - Quiz & Flashcards