vivio

Alla inlägg den 24 januari 2011

Av vivio - 24 januari 2011 17:54

TJoho!

Länge sen som jag bloggade.

Har inte pluggat mycket idag så jag måste börja plugga nu istället.

KURS

Fyan jag orkar inte.

Aja några.. ego bilder jag tog.

Sen ska jag nog klippa ihop bilderna och filmklippen som jag tog från falun och göra en video. :D

Som jag lägger upp på yt sen.

Om jag orkar och om det nu kommer fungera. Men nu måste jag börja plugga!                         

Av vivio - 24 januari 2011 11:46


Först: Tåget var inställt på vägen till falun så vi fick vänta i en och en halv timme på att nästa skulle gå. Sen så hade vi ju inte några sittplatser på det tåget så vi fick stå upp hela resan dit och tåget var fullt. Sen tar det ju en stund att gå till skolan där vi skulle bo så när vi väl var framme så var alla jätte trötta. 
Sen så tränade vi nästa dag. Hann köra tre tumbling varv innan jag failade och gjorde mig illa.
PÅ kvällen lekte vi "amöba" (en askul lek!) och gjorde en sång till våra tränare (Linda, Malin, Niklas och Simon.) Efter det var det dags att sova.
Klockan tre på natten/morgonen gick inbrottsalarmet och alla var förvirrade. Tränarna sov fortfarande när det hände så vi fick gå in och väcka de. Det tjöt väldans högt och efter det hade slutat så började brandalarmet. 
Sjukt.
Men som tur var så åkte man ju med världens bästa lag som stöttade alla så att ingen skulle behöva vara rädd. Det slutade sedan efter ett tag och alla var fortfarande förvirrade och somnade inte förrän klockan var runt fyra, fem. Sen gick vi alla upp vid sju och vi var väldigt trötta. Sen var det bara att kötta! 
Jag gjorde illa mig ytterligare men som tur var så var det i slutet. 
På vägen hem sedan hände ju ungefär samma sak.
TÅGET VAR INSTÄLLT! 
Och tränarna kom inte fram till SJ och alla var trötta efter träningspasset och ville bara hem. Vi satt på perrongen länge och irriterade. Alla trodde vi skulle vara tvungna att sova på perrongen. När tränarna väl fick tag på någon så sa de att det skulle komma en buss. Det skulle ta ungefär fem timmar hem med bussen men alla var bara glada om de kunde komma hem överhuvudtaget.
Under tiden så gick alla och köpte godis, men när vi kom tillbaks så kom det ingen buss.
Alla blev ledsna och ännu mer irriterade. Men vi åkte sedan med tåget till gävle och sedan tog vi x2000 hem! ... VI hade inga biljetter men vi kom iaf hem.
Nästan alla lärde sig nya volter och de flesta körde dubbelsalto både på uppställningen och tumbling! :D 
... Jag är lite småförkyld och slapp skolan idag. Har ont överallt och är så seg i huvudet. Men ska gå till skolan imorgon.

Först: Tåget var inställt på vägen till falun så vi fick vänta i en och en halv timme på att nästa skulle gå. Sen så hade vi ju inte några sittplatser på det tåget så vi fick stå upp hela resan dit och tåget var fullt. Sen tar det ju en stund att gå till skolan där vi skulle bo så när vi väl var framme så var alla jätte trötta. Sen så tränade vi nästa dag. Hann köra tre tumbling varv innan jag failade och gjorde mig illa.PÅ kvällen lekte vi "amöba" (en askul lek!) och gjorde en sång till våra tränare (Linda, Malin, Niklas och Simon.) Efter det var det dags att sova.Klockan tre på natten/morgonen gick inbrottsalarmet och alla var förvirrade. Tränarna sov fortfarande när det hände så vi fick gå in och väcka de. Det tjöt väldans högt och efter det hade slutat så började brandalarmet. Sjukt.Men som tur var så åkte man ju med världens bästa lag som stöttade alla så att ingen skulle behöva vara rädd. Det slutade sedan efter ett tag och alla var fortfarande förvirrade och somnade inte förrän klockan var runt fyra, fem. Sen gick vi alla upp vid sju och vi var väldigt trötta. Sen var det bara att kötta! Jag gjorde illa mig ytterligare men som tur var så var det i slutet. 
På vägen hem sedan hände ju ungefär samma sak.TÅGET VAR INSTÄLLT! Och tränarna kom inte fram till SJ och alla var trötta efter träningspasset och ville bara hem. Vi satt på perrongen länge och irriterade. Alla trodde vi skulle vara tvungna att sova på perrongen. När tränarna väl fick tag på någon så sa de att det skulle komma en buss. Det skulle ta ungefär fem timmar hem med bussen men alla var bara glada om de kunde komma hem överhuvudtaget.Under tiden så gick alla och köpte godis, men när vi kom tillbaks så kom det ingen buss.Alla blev ledsna och ännu mer irriterade. Men vi åkte sedan med tåget till gävle och sedan tog vi x2000 hem! ... VI hade inga biljetter men vi kom iaf hem.
Nästan alla lärde sig nya volter och de flesta körde dubbelsalto både på uppställningen och tumbling! :D ... Jag är lite småförkyld och slapp skolan idag. Har ont överallt och är så seg i huvudet. Men ska gå till skolan imorgon.


Presentation


Hej!
Mitt namn är Hanna och jag är 13år. :)
I den här bloggen så skriver jag om lite allt möjligt!
Hoppas ni kommer följa mig! :) ♥

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok :D

Rösta här!

Vad tycker ni om min blogg?
 Bra
 Jättebra!
 Helt okej
 dålig!

Ovido - Quiz & Flashcards